Svetski poznati rok i bluz gitarista i pevač Filip Sejs (Philip Sayce) održaće večeras, 12. jula, svoj premijerni nastup u Beogradu na Zappa Barci (Ušće bb) sa početkom u 21 čas u organizaciji koncertne agencije Rock svirke.

U Beograd stiže u okviru evropske turneje na kojoj će promovisati svoj aktuelni studijski album “Spirit Rising” na kojem ne samo da potvrđuje svoj status jednog od trenutno najboljih električnih gitarista na planeti, već i dokazuje da ima mnogo toga da kaže.

“Za mene, rok, bluz, džez i hip-hop svi potiču iz istog porodičnog stabla“, kaže Sejs. “Tako da svoj zvuk najčešće opisujem kao ‘roots’ muziku jer sadrži uticaje svih tih elemenata. U isto vreme, želim da svoj zvuk usmerim u nove pravce koji odražavaju ko sam, gde sam i kuda dalje idem. To je bio najuzbudljiviji deo u stvaranju albuma Spirit Rising. Eksperimentisati sa toliko ljudi iz različitih kreativnih sredina bilo je pravo uzbuđenje i privilegija.”

Ulaznice za predstojeći beogradski nastup se još uvek mogu nabaviti po ceni od 2800 dinara na prodajnim mestima Tickets.rs, Gigstixa, kao i Zappa baru, a pored toga, organizator koncerta, Rock Svirke agencija, pruža Vam mogućnost da osvojite 3×1 ulaznicu za večerašnju svirku ukoliko odgovorite tačno na nagradno pitanje koje glasi:

Sa kojom američkom kantautorkom i pevačicom je Filip Sejs sarađivao četiri godine pre nego što je započeo solo karijeru?

Vaše odgovore možete slati na mejl office@rocksvirke.com do 16 časova.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *