Britanski bend The Smile zakazao je nastup u Beogradu, 14. juna 2024. godine u Hangaru. Sastav su tokom pandemije osnovali Thom Yorke i Jonny Greenwood (Radiohead) i Tom Skinner, bubnjar grupe Sons of Kemet.

The Smile su svojim prvim singlovima i nastupima izazvali veliku pažnju javnosti, a drugi album Wall Of Eyes sa osam novih pesama će biti objavljen 26. januara. Kao najava novog albuma krajem prošle godine predstavljen je spot za naslovnu numeru u režiji Pola Thomasa Andersona, sa kojim su nastavili saradnju i na snimanju spota za pesmu “Friend Of A Friend” koji će premijerno biti prikazan na seriji projekcija koje će biti održane u bioskopima u 16 gradova od Sidneja do Buenos Airesa od 18. do 25. januara.

Na ovim specijalnim događajima će biti predstavljen ceo album prvi i jedini put sa surround zvukom, koji će pratiti nikada viđeni snimci zabeleženi tokom snimanja albuma. Novi album je snimljen u Oksford i Abbey Road Studiju, produkciju i miks je radio Sam Petts-Davies, a mogu se čuti i gudački aranžmani Londonskog savremenog orkestra.

Fanovi benda će, uz kod koji mogu dobiti prijavom na newsletter preko zvanične web stranice “The Smile” imati priliku da prvi kupe ulaznice u pretprodaji 10. januara od 10 časova, a generalna prodaja počinje 12. januara u 10h preko platforme efinity.rs po ceni od 4.900 dinara za parter i 5.400 za tribine.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *