Upoznajte glamurozni belgijski četverac italijanskog porekla, Romano Nervoso, koji će vas zadiviti svojim čvrstim i direktnim špageti rok zvukom.

U novoj epizodi Balkanrock Sessions-a, Romano Nervoso je oduševio svojim nastupom. Njihov stil obuhvata širok spektar muzičkih uticaja kojeg su simpatično nazvali “špageti rokenrol”. Bend je izuzetno aktivan na koncertnoj sceni, izvode čak 60 koncerata godišnje bez obzira na to da li su to veliki festivali ili intimni klubovi. Imaju impresivnu diskografiju koja obuhvata pet dugih izdanja, a njihov poslednji album iz 2020. godine nosi naziv “The Return of the Rocking dead”.

Otkrijte zašto mnogi smatraju Romana sinom Marca Bolana i Micka Jaggera, zašto nosi znak sa imenom svog grada na turnejama i koja je najbolja vrsta paste. Ne zaboravite da se subscribe na Balkanrock kanal kako biste bili u toku sa novim epizodama i otkrili nove bendove i njihove zanimljive priče.

Romano Nervoso i njihov sjajni nastup na Balkanrock YouTube kanalu možete pogledati u bilo kom trenutku potpuno besplatno. Takođe, preporučujemo da pogledate neke od prethodnih epizoda Balkanrock Sessions-a, gde su se pojavili bendovi poput Bjesova, Obojenog programa, Kenija nije mrtav, Presinga, Norman Beakera. Uživajte u njihovoj muzici i fascinantnim intervjuima dok zajedno s nestrpljenjem očekujemo sledeću epizodu.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *