Bristolski duo The Jesus Bolt koji stvara eklektičnu mešavinu žanrova i tekstura, od surf roka do folka preko panka u 6/8 taktu održaće svoj premijerni nastup u Zappa Baru u Beogradu (Kralja Petra 41), u utorak 28. maja 2024. godine sa početkom u 21 čas gde će promovisati aktuelni studijski album Machine Gun Nest.

The Jesus Bolt čine Džerard Starki (Gerard Starkie) i Hejzel Vinter (Hazel Winter). Sa sedištem u Bristolu u Velikoj Britaniji, par piše i svira ono što Louder Than War opisuje kao „alternativni bluz, skifl folk, boemski art pop“ od 2018. godine. Oboje su poreklom sa severa Engleske. Starki je iz malog sela Blekrod iz šireg Mančestera, Hejzel iz Durama.

Machine Gun Nest je drugi album dua The Jesus Bolt iz Bristola. Zaista eklektična mešavina žanrova i tekstura, od surf roka do folka preko panka u 6/8 taktu. Bogate harmonije vrištećih
falseta, kakofonija gitara prošaranih orguljama, klavikorda, dečijih dronova i klavira koji padaju niz stepenice. Od udarnih motoričkih ritmova do nežnih udaraljki putem dlanova, sve prožeto
oštrim i veoma raznovrsnim lirskim temama.

Ulaznice za predstojeći beogradski nastup se još uvek mogu nabaviti po ceni od 800 dinara u Zappa baru, dok će sutra cena ulaznice koštati 1200 dinara. Pored ovoga, organizator koncerta Rock Svirke agencija, pruža Vam mogućnost da osvojite 5×2 ulaznice za sutrašnju svirku ukoliko odgovorite tačno na nagradno pitanje koje glasi:

Duo The Jesus Bolt u Beograd stiže u sklopu promocije drugog albuma Machine Gun Nest, a kako se zove njihov debi album? 

Vaše odgovore možete slati na mejl office@rocksvirke.com do sutra do 16 časova.

 

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *