Američki bend The National je objavio album iznenađenja, svoje drugo ovogodišnje studijsko izdanje pod naslovom Laugh Track.

Dvanaest novih pesama nastale su tokom istih sesija kao i pesme sa njihovog devetog studijskog albuma First Two Pages of Frankenstein objavljenog u aprilu.

Laugh Track je njihov najslobodniji album u poslednjih nekoliko godina, nastao svesrdnim zajedničkim trudom i angažmanom. Ako je „FTPOF“ predstavljao ponovnu izgradnju poverenja među članovima grupe nakon više od 20 godina zajedničkog rada, živahni, istraživački Laugh Track proizvod je te vere i nova izjava buduće namere.

Na albumu Laugh Track gostuju Phoebe Bridgers i Rosanne Cash, takođe tu je i saradnja sa Bon Iverom “Weird Goodbyes”, objavljena kao samostalni singl u avgustu 2022. “Činilo se kao da je priča već ispričana. To je bila posebna stvar, ali istovremeno se činila povezanim s onim što smo radili. To je bio i deo logike za snimanje još jedne ploče – dajmo ‘Weird Goodbyes’ sopstveni dom”, kaže Aaron Dessner.

“Laugh Track”, spisak pesama:

Alphabet City
Deep End (Paul’s in Pieces)
Weird Goodbyes (feat. Bon Iver)
Turn Off the House
Dreaming
Laugh Track (feat. Phoebe Bridgers)
Space Invader
Hornets
Coat on a Hook
Tour Manager
Crumble (feat. Rosanne Cash)
Smoke Detector


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *