Zvanični fotograf benda The Cure objaviće knjigu sa do sada neobjavljenim fotografijama benda


Andy Vella - ObscureFrontmen Robert Smit (Robert Smith) je izjavio da je knjiga Endija Vele (Andy Vella) pod nazivom Obscure, „veoma smešna i čudno melanholična“. Zvanični fotograf benda The Cure objaviće knjigu sa do sada neobjavljenim fotografijama benda.

Knjiga Endija Vele pod nazivom Obscure biće objavljena 18. septembra i imaće predgovor od strane frontmena benda Roberta Smita, koji ju je opisao kao „veoma smešnu, iskrenu i čudno melanholičnu.“

Vela je umetnik koji je odgovoran za ilustracije albuma Faith, Inbetween Days i Disintegration, a bend prati od njihovog prvog foto-šutinga 1981. godine. Obscure sadrži fotografije koje obuhvataju četiri decenije, zaključno sa snimcima sa koncerta u Royal Albert Hall-u početkom ove godine.

Govoreći o sopstvenom radu, Vela je rekao: „Nemam fiksnu ideju kakva će fotografija biti nakon slikanja. Volim da radim spontano. Volim svetlost i tamu, ali i ono što je između. Sa bendom The Cure volim da od fotografija napravim poeziju. Kada ih fotografišem uvek sam u mislima na nekom novom mestu.“

Početkom godine frontmen Robert Smit objavio je da će naredni album biti mešavina sasvim novog materijala i neiskorišćenog materijala iz 2008. godine sa 4:13 Dream, njihovog najskorijeg albuma.

(Visited 139 times, 1 visits today)