Zoran Predin – saradnja sa užičkim bendom Lude žene i koncert u Beogradu


Zoran Predin @ Kolarac, BeogradSlovenački muzičar Zoran Predin održaće svoj koncert 14. februara u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu.

Ovaj vrhunski muzičar će tom prilikom nastupiti sa svojim triom koji čine Robert Pikl na gitari, Goran Krmac koji svira trubu i Janez Dovč sa harmonikom. Na ovom koncertu publika će moći da čuje njegove najpoznatije pesme poput „Praslovan“, „Čekaj me“, „O mladom studentu i udanoj ženi“, „Za šaku ljubavi“. Pored ovih, izvođači najavljuju i promociju novih numera kao obavezan deo ovog „programa za zaljubljene“. Neke od novih autorskih tema su „Kosa boje srebra“, „Margite“, „Rumba čarolije“. Beogradska publika je imala priliku da čuje njegovu muziku i prošle godine na dan žena, 8. marta, takođe u Kolarčevoj zadužbini kada je uz njega nastupao i džez pijanista Matija Dedić, sin čuvenog muzičara Arsena Dedića.

Ono što je takođe zanimljivo jeste saradnja Zorana Predina sa užičkim bendom Lude žene. Ovaj bend najavljuje izdavanje svog drugog albuma u martu, na kome se nalazi čuvena numera „Moja draga“ čije izvođenje podržano vokalom Zorana Predina. Članovi benda kažu da im se posebno sviđa atmosfera koju slovenački vokal unosi svojim pevanjem u ovu pesmu, te da su zadovoljni ovom saradnjom. Pesma „Moja draga“ se može preuzeti sa fejsbuk stranice na linku http://on.fb.me/1263DXS a takođe se najavljuje i snimanje video spota za ovu numeru.

Ulaznice za koncert Zorana Predina u Kolarčevoj zadužbini se prodaju po cenama od 1200, 1500 i 1700 dinara na biletarnici Kolarca.

(Visited 54 times, 1 visits today)