Zoran Predin 23. novembra u Tvornici kulture


Zoran Predin - Kosa boje srebraKultni slovenački kantautor Zoran Predin nastupiće u Velikom pogonu Tvornice kulture u subotu, 23. novembra.

Zoran Predin i zagrebačka publika oduvek su imali poseban odnos. Poznati slovenački muzičar i književnik, nekada lider benda Lačni Franz, a posle uspešan solo izvođač uvek je rado viđen gost u svim svojim muzičkim verzijama.

U karijeri koja traje više od tri decenije Zoran Predin je objavio 32 albuma, a ovih dana najavljuje novi, Kosa boje srebra koji će se u prodaji pojaviti sredinom oktobra. Album je ime ponio po pesmi koju je Predin objavio pre nekoliko meseci i posvetio svojoj prijateljici Margiti Stefanović, ikoni novotalasne scene i preminuloj klavijaturistkinji EKV-a. Na 11 novih pesama uposlen je poznati slovenski producent Iztok Turk (Videosex) na čiju je elektronsku podlogu Zoran Predin Quartet dodao puno magije, “poetike, erotike i potrebnu dozu crnog humora”, kako je nedavno izjavio medijima.

Koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture 23. novembra biće izvrsna prilika, premijerno poslušati i pesme sa novog albuma Koja boje srebra.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 90 kuna. Službena prodajna mesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, prodajna mesta Eventima i www.eventim.hr, prodajna mesta Entria i www.entrio.hr.

(Visited 65 times, 1 visits today)