Zemlja gruva u emisiji Jelen Top 10


Zemlja gruvaOve nedelje u emisiji Jelen Top 10 gosti su beogradski sastav Zemlja gruva, sasvim sigurno najbrojniji domaći bend, koji u ovom trenutku čini čak 11 članova, a ovog puta u goste su nam došli Zoe Kidah, Konstrakta i Milovan.

Veliki broj ljudi na jednom mestu, teško funkcioniše zajedno, pa je prema rečima članova benda, najbitnije pravilo rada u takvom okruženju dobro raspoženje i osmeh koji njima svakako ne fali. To se dobro prenosi i na fanove, koji će u okviru naše liste bend videti i kao najbolje plasirani novitet sa spotom za pesmu „Jače manijače“. Ova obrada hita Dina Dvornika nije jedino čime će bend ove sezone moći da se pohvali jer ih nakon kolektivnog odmora u avgustu čeka rad u studiju Gruvlend, kako na svojim, tako i na pesmama bendova koje žele da promovišu.

U razgovoru su otkrili i koji su motivi za nastanak pesme „Sudopera“, kakvu muziku vole da slušaju, kao i kako vide svoj rad u budućnosti. Planovi benda prate trendove na tržištu, pa su nam tako otkrili da će u budućnosti svoj rad usmeriti ka digitalnoj sferi i spotovima u kojima vide najveći potencijal.

Naravno, sve to će pratiti, kao i do sada, sjajni nastupi koji su uvek i bili najbolja prezentacija njihovih orginalnih pesama, zasnovanih na biografskim pričama iz života članova benda.

Kao i svake nedelje, pored razgovora sa gostima Jugoslav Pantelić vas vodi kroz listu 10 najboljih spotova na domaćoj sceni.

RTS1, nedelja, 00.00 h
RTV Studio B, sreda 21h

(Visited 73 times, 1 visits today)