Zek Vajld u Panteri? Fil Anselmo o zameni Dimebaga


Phil Anselmo & Zakk WyldeFrontmen benda Pantera, Fil Anselmo (Phil Anselmo) objasnio je svoju zabrinutost zbog Zek Vajldovog (Zakk Wylde) dolaska na mesto pokojnog gitariste Darela Dimebaga (Darrell Dimebag), prilikom mogućeg okupljanja benda.O ovom potezu se raspravljalo godinama, s tim što je Vajld rekao da će prihvatiti ponudu ukoliko se za to ukaže prilika.

Odgovarajući na pitanja fanova prošlog meseca, Anselmo je rekao da je Zek vrhunski muzičar, ali muzičar sa sasvim drugačijim stilom, prenosi TeamRock.

„Ovde je pitanje tonaliteta. On ima drugačiji zvuk od Dima. Tako da će biti dosta toga za podešavanje, ali ne u smislu da se ‘popune cipele’ Dimebaga, već da se zaista sviraju Panterini delovi.“

Frontmen opisuje prvog čoveka Black Label Society kao „sjajnog dr*adžiju, koji hladnokrvno obema nogama stoji na zemlji“, ali i dodaje da mu je čak posle jednog nastupa rekao „to je taj stisak. Niko nije imao takav stisak osim Dimebaga.“

Bubnjar Pantere Vini Pol (Vinnie Paul), koji je sada sa bendom Hellyeah je uporno tvrdio da okupljanje ne dolazi u obzir nakon ubistva Dimebaga na koncertu 2004. godine.

(Visited 569 times, 1 visits today)