Zebra Dots u KC Grad


Zebra DotsSlovenačko-hrvatski sastav Zebra Dots održaće koncert sutra 30. januara u 19 sati u Kulturnom centru Grad. Ovim koncertom mladi energični bend predstaviće svoj prvi album koji sadrži 13 autorskih pesama.

Energičnu, fanki atmosferu koju ovaj bend stvara prilikom izvođenja svojih numera, beogradska publika će moći da oseti i kroz promociju njihovog novog spota. U sredu uveče u KC Grad-u, biće premijerno prikazan spot za pesmu „Walking on the chance“ koji su Zebra Dots snimali u Beogradu. Originalnost i vedrinu koju članovi benda prenose svojom muzikom preneli su i na platno, pa kroz jedinstven dramski prikaz šalju pozitivnu poruku svojoj publici. Glavni junak spota je dečak Feđa Miladinović koji kroz smeli poduhvat krađe muzičkih instrumenata ostvaruje poseban kontakt sa publikom i priča priču o želji i potrebi za muzikom. U spotu su prikazane i beogradske ulice, a posebna atrakcija je to što je to prvi spot iz ovog regiona koji je snimljen za Universal music, te će biti promovisan na svetskoj muzičkoj sceni.

Veselim tonovima gruvi dens saunda pesma „Walking on a chance“ donosi nešto sasvim novo u Beograd. Tekst pesme govori o izazovu, smelom pokušaju ka napred, ne osvrćući se nikada nazad, hrabro koračajući i verujući samo u dobro. Razdraganost i poletnost sa istovremenom hrabrošću koja se oseti kroz reči…

„That I won`t ever be the same“
„Walking on a change, feeling no restraints, never looking back“

…govore o snažnoj volji ovih muzičara da pozitivno utiču na svoju publiku. Zebra Dots su ovim odvažnim angažmanom dotakli onu tačku gde se svi pronalazimo, a to je zajednička potreba za inekcijom nade i svežeg entuzijazma za borbu i nove početke. I ono što je uvek ohrabrujuće čuti jeste i poruka njihove pesme – nije važno šta je bilo uvek postoji šansa za nešto novo. Ritmom svojih numera ovi muzičari podsećaju na fanki disko sastave poput Brand New Heavies, a njihov glavni vokal Koolade je već priznat na internacionalnom nivou.

Zadovoljni atmosferom sa snimanja koncerta, članovi benda obećavaju super provod u Grad-u i pozivaju svoju publiku da dođu i međusobno dele pozitivnu energiju. Na beogradskoj promociji će nas svojim dj-setom zagrejati i beogradski electropop sastav Inje.

(Visited 67 times, 1 visits today)