Zarazna pesimistična neozbiljnost


Neozbiljni pesimisti @ Gun Club, BeogradKlub „Gun“ 3. decembar, „Neozbiljni pesimisti“ na totalno ozbiljnom zadatku. Misija: osvajanje Beograda – uspešna! Ako je nekim slučajem i bilo onih koji su u to sumnjali ozbiljno su pogresili jer „neozbiljni“ su sinoć još jednom pokazali da su apsolutno opravdali sva prva mesta koja su zauzeli na svim top-listama u poslednje vreme na kojima su se našli.

O njima toliko toga može da se kaže, ali prisustvo na njihovim svirkama govori više od bilo kojih reči. Muzički kvalitet je neosporan, vokalne sposobnosti takođe, a atmosfera se ponovo ocenjuje čistom desetkom. „Danas svi znaju da igraju fudbal“ je bend koji je bio zadužen za zagrejavanje publike, a Pesimisti su svirku započeli pesmom „Mladi lav“ i sve prisutne pokrenuli na igranje, a kraj je bio rezervisan za baladu „Kristalno čist“ koju su i ovog puta otpevali sa Natašom Dičić.

Atrakciju smo najavili, a standardno prisutni među publikom Damir, Igor i Martinko su definitivno to i napravili. S obzirom na reakciju beogradske publike, „Neozbiljni pesimisti“ su sigurno optimistična budućnost srpske muzičke scene. Izaći će i njihov novi album, sa nestrpljenjem očekujemo novi talas neozbiljnog pesimizma. Ukoliko čujete da gostuju u vašem gradu, obezbedite sebi zagarantovano dobar provod i kupite kartu.

Nećete se pokajati kao što i mi nismo ni ovaj put.

(Visited 47 times, 1 visits today)