Zagrebački bend Žanamari & J’Animals predstavio spot za pesmu „Kao da nema sutra“


Žanamari & J'AnimalsZagrebački bend Žanamari & J’Animals predstavio je spot za pesmu „Kao da nema sutra“ iz radionice Smartcube Productions-a, koji čine Vedran Tomac i Igor Raguž.

„Snimanje s Vecom i Igorom je uvijek ekstremno zabavno, a ovaj put je atmosferi pridonio i Mario Perčić koji glumi mog frajera u spotu. Scenarij smo osmišljavali zajedno, a snimali na meni dragim lokacijama, čak i u mom stanu, tako da smo se možda malo i previše opustili što se vidi i u nekim kadrovima. Interni radni naziv spota je umjesto „Kao da nema sutra“ postao „Kama sutra“, dalje vam ne moram ni pričati (smijeh). Slika govori više od riječi. Jedva čekam premijeru i prve reakcije na spot!“ navodi se u saopštenju benda.

Najnoviji singl „Kao da nema sutra“ svoju je premijeru doživio pre dve nedelje i već je osvojio brojne hrvatske top liste. Tekst je napisala Žanamari koja je zajedno sa gitaristom J’Animalsa Gordanom Dragićem i autor muzike. Produkciju i miks takođe potpisuje Gordan, dok je Endi Vandet (Andy VanDette) zaslužan za mastering.

Nakon nastupa na Arsenal Festu 3, očekuju ih nastupi 4. jula u klubu Azimut u Šibeniku, kao i ovogodišnjem Exit festivalu 11. jula.

(Visited 84 times, 1 visits today)