Zagrebački bend Hladno pivo objavio spot za pesmu „Pravo ja” sa još uvek aktuelnog albuma


Hladno pivoInspirisana je kolumnom Ante Tomića, „Pravo ja – ključ u ruke”.

Reditelj spota je Goran Kulenović, za produkciju je bio zadužen Microfilm, za montažu Slaven Jekauc, a snimatelj je bio Goran Legović.

Osim Hladnog Piva u spotu glume Selma Terlević i Angelo Jurkas. Kostimograf na setu je bila Andrea Kustović, a za šminku su se pobrinule Natalija Primorac i Ivona Halilović.

„Prvo bih se zahvalio inspiraciji za tekst, a to je bila Tomićeva kolumna Pravo ja – ključ u ruke. Nazvao sam ga isti trenutak i rekao mu da neću stati dok ne napišem pjesmu o tome. U to su se vrijeme na većini privatnih televizija oko ponoći počeli pojavljivali raznorazni Milani Taroti, a sama ideja da je naše pravo ja nedajbože član Hadezea, mini Kerum ili fan Celin Dion mi se učinila baš super. Što se spota tiče, kojim smo prezadovoljni, prvo bih se zahvalio Angelu Jurkasu jer nije lako naći čovjeka koji će u po’ bijela dana trčat kroz centar Zagreba obučen kao transvestit“ – rekao je Mile Kekin.

U spotu članovi benda se pojavljuju u ulogama zlobnika koji u kancelariji na poslu maltetiraju neprilagođenog kolegu koga igra Angelo Jurkas.

(Visited 82 times, 1 visits today)