Zabranjeno pušenje u Novom Sadu u petak, 25. novembra


Zabranjeno Pušenje - The Quarter, Novi Sad 2016Prvi solo koncert u Novom Sadu nakon pune dve godine Zabranjeno Pušenje će održati u petak 25. novembra 2016. u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5).

Bend koji je nastao 1980. godine od grupe klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, delili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od deset studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma samo dokazuje da je Zabranjeno pušenje jedno od najpoznatijih muzičkih imena sa ovih prostora.

Uopšte ne sumnjamo da će trenutna postova koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf), Klo (Dejan Orešković) i Lana Škrgatić 25. novembra u novosadskom Quarteru priuštiti svojim fanovima koncert za pamćenje.

Prisećajući se nastupa održanog u februaru 2013. godine takođe u Quarter-u, Sejo Sekson je izjavio da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rokenrolu: ,,Svaka čast ljudima koji su dva i po sata koncerta Zabranjenog pušenja uspjeli da nauče napamet – skidam kapu! Organizacija, ljudi entuzijasti oko tog kluba su narodni heroji. Impresionirali su me svojim entuzijazmom i profesionalnošću. Radovao bih se da što prije opet dođem…”

Na opšte zadovoljstvo i benda i njihovih vernih fanova od kojih neki nisu bili u prilici da prisustvuju koncertu održanom pre dve godine, budući da su sve ulaznice bile rasprodate dva dana pred nastup, Zabranjeno pušenje se vraća u Novi Sad 25. novembra sa novom energijom i usviraniji nego ikad!

Ulaznice za veliki novosadski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 799 dinara do utorka 15. novembra. Od 16. novembra aktivna će biti nova cena od 999 dinara, a na dan koncerta ako ostane ulaznica u prodaji, cena će biti 1.200 dinara.

Ulaznice su dostupne na svim GigsTix prodajnim mestima i online na sajtu www.gigstix.com.

(Visited 229 times, 1 visits today)