Yokono predgrupa bendu Mother’s Cake


U utorak, 10. aprila u prostorijama beogradske Atom Akademije koncert će održati austrijski sastav Mother’s Cake, a kao predgrupa nastupiće lokalni bend Yokono.

Yokono je četvoročlani instrumentalni experimental rock bend iz Beograda. Od nastanka 2011. bend je preko jam sessiona tragao za autentičnim zvukom, što je bitno uticalo na sam razvoj muzike, kao i pristup live izvođenju.  Fuzijom mnogih muzičkih pravaca od gitarskog ambijentala, stoner rocka, psychodelic rocka, preko post rocka, hard rocka, trip hopa i duba, Yokono instrumentalnom rock&roll energijom kreira jedinstveni muzički izraz koji je i sirov ali i sofisticiran.

Ritam i melodja instant ulazi u krv i vozi vas tokom čitavog performansa. Nastupi su često jam session putovanje koje korenspondira sa publikom i ostvaruje izvestan psihološki efekat. Na njihovim nastupima po klubovima i festivalima (Exit, Dev9t, Beer garden, Starwood..) tokom poslednjih godina ravnodušnost ne nalazi svoje mesto u blizini stage-a.
Bend trenutno radi na produkciji svog debi live session izdanja, koje će biti objavljeno na leto 2018. godine.

Kompletna satnica izgleda ovako:

20:00 Ulaz

21:00 Yokono

22:00 Mother’s Cake

Ulaznice za ovo veče se mogu kupiti po pretprodajnoj ceni od 600 dinara na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kafeu Zbornica (Skender Begova 53b), FELIX Shop, TC Sremska, (II sprat, radno vreme: 12 – 20h), kao i u klubu Atom Akademija , dok će na dan koncerta cena karata iznositi 700 dinara.

(Visited 191 times, 1 visits today)