Wille & the Bandits premijerno u Srbiji


U četvrtak 19. aprila u beogradskom klubu Elektropionir koncert će održati jedna od najvećih zvezda nove bluz-rok scene, bend Wille & the Bandits.

U Beograd dolaze u okviru evropske turneje na kojoj promovišu najrecentnije izdanje Steal objavljeno u februaru prošle godine. Jedna od stanica na ovoj turneji je i Jagodina gde nastupaju 20. aprila.

Ovo je bend koji se svrstava u kategoriju progresivne ili svetske muzike zbog korišćenja bizarnije instrumentacije i eklektičkog stila pisanja tekstova. Do sada je sastav bio na turnejama sa Deep Purple i John Balter Trio, a svirao je i na velikim festivalima širom Evrope. Wille & The Bandits je trio koji jednako ostavlja velike impresije kako na publiku svih uzrasta tako i na celokupnu muzičku scenu, a sve to zahvaljujući energičnim i srčanim nastupima

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 400 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zaokret, Šikarica i u FELIX Shop, TC Sremska (II sprat, radno vreme: 12 – 20h). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 500 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 600 dinara.

(Visited 44 times, 1 visits today)