Whitesnake – „The Purple Album“ u hali Pionir


Whitesnake @ Pionir, BeogradČuvena grupa predvođena Dejvidom Koverdejlom (David Coverdale), dobro poznati Whitesnake, ponovo će napraviti veliki koncert u Beogradu. Stari znanci srpske publike, koji su u poslednjih 10 godina, čak tri puta držali koncert u prestonici, ovoga puta pripremaju nešto specijalno i drugačije, 22. novembra u hali Pionir, Whitesnake će predstaviti svoj najnoviji album, koji nosi naziv The Purple Album.

Naravno, kao što se to iz naziva može zaključiti, reč je o ponovnom odsviravanju, osvežavanju i podsećanju na grupu Deep Purple, tj. na eru kada je Koverdejl bio vokal u grupi, tačnije na albume Burn (1974), Stormbringer (1974) i Come Taste The Band (1975). Pored predstavljanja novih aranžmana, to će biti i podsećanje starije i upoznavanje mlađe publike na pesme koje su pisale istoriju.

Hala Pionir, u kojoj će se koncert održati, ima simboličan značaj, jer je na istom mestu pre 40 godina, Deep Purple, na čelu sa Koverdejlom i Blekmurom (Ritchie Blackmore) odsvirao istorijski koncert, premijerno predstavljajući pesme sa pomenutih albuma.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 2500 dinara (parter), 2990 dinara (tribine) i 3500 dinara (fan pit).

(Visited 250 times, 1 visits today)