Warpaint objavio novi istoimeni album


warpaintPopularni indi rok bend Warpaint objavio je 20.01. istoimeni album, za koje su atraktivne članice pre nego što će biti objavljen izjavile da je “seksi”.

“Ako se stvarno zaljubite u muziku do svirate, isti je prostor kao kada ste sa ljubavnikom. Možete videti gitariste na način na koji sviraju da su u nekom ekstatičnom momentu i da to može da bude jednako seksualnom momentu kada su sami sa nekim”, izjavila je Tereza Vejman (Theresa Wayman), gitara/vokal.

Album je najavila sad već uveliko popularna pesma “Love is to die”. Bend je sam radio produkciju uz pomoć Flada (Flood) koji je ujedno radio i na miksu zajedno sa Radiohead-ovim producentom i članom benda Atoms for Peace, Najdželom Godričom (Nigel Godrich).

Za vizuelni deo albuma postarao se reditelj Kris Kaningam (Chris Cunningham).

“Više je od klasičnih gitara. Pod uticajem smo rep i R&B stvari koje imaju ritam mašine i atmosferu, muziku koja je više od standardnog roka.”, reči su Emili Kokal (Emily Kokal), vokal.

Pored Emili i Tereze u bendu su i Dženi Li Lindberg (Jenny Lee Lindberg) bas/vokal i Stela Mozgava (Stella Mozgawa) za bubnjevima.

Poslušajte “Love is to die”

“Love is to die… Love is to not die… Love is to live”

(Visited 71 times, 1 visits today)