Vrooom: koncerti, uskoro novi singl i album


VrooomVrooom će u januaru objaviti novi singl Privremeno stanje, a tokom decembra održaće koncerte u Požarevcu, Ljubljani i Celju.

„Tokom januara naredne godine grupa Vrooom će objaviti novi singl Privremeno stanje. Bend će 16. decembra svirati u Kinu Šiška (Ljubljana) u okviru YU-GO festivala uz grupe Srećna mladina (Slovenija) i Gatuzo (Hrvatska), a odmah zatim, 17. decembra, održaće koncert u Kinu Metropol (Celje). Neposredno pre ovog gostovanja, Vrooom nastupa i u Srbiji, gde će zajedno sa grupom Kanda Kodža i Nebojša 11. decembra svirati u klubu KB u Požarevcu. Nakon prošlogodišnjeg singla Cuts čije pojavljivanje je ispratila turneja od 15 koncerata na samom kraju 2009. godine i aktuelne pesme Privremeno stanje, novi LP Vrooom će objaviti 1. marta sledeće godine“, izjavio je Marko Grubić iz Vroooma.

Vrooom je u toku prošle pozorišne sezone poznate kompozicije Galta McDermota izvodio u sopstvenim aranžmanima u rekordno posećenoj predstavi Ateljea 212 – Kosa, a sa predstavom je nastupao i širom regiona.

{youtube}oTsWRGVrxNU{/youtube}

(Visited 44 times, 1 visits today)