Vračar Rocks! – Hornsman Coyote & Soulcraft večeras u Božidarcu


Hornsman Coyote & Soulcraft @ Vračar Rocks, BožidaracNajpoznatiji srpski rege muzičar Nemanja Kojić poznatiji kao Hornsman Coyote sa svojim bendom Soulcraft sastavljen od najboljih beogradskih rege muzičara nastupiće večeras, 09. maja 2015. godine od 20h uživo u Centru za kulturu Božidarac u okviru serijala Vračar Rocks!

Hornsman Coyote & Soulcraft su već nekoliko puta nastupali u Božidarcu i pravili najbolje rege žurke na ovim prostorima. Ovo će im biti prvi koncert u Beogradu nakon objavljivanja albuma na vinilu u izdanju Ammonite Records-a.

Na albumu pod imenom Hornsman Coyote and Soulcraft se nalazi 14 pesama koje su obeleželile višegodišnju karijeru Hornsman Coyota na nastupima kako u regionu tako i u Evropi, za ovu priliku uživo sviranih u studiju u novom aranžmanu.

Među gostima na albumu nalaze se prof. Ljuba Dimitrijević, Natalija Gajić, saksofonista Dušan Petrović, gitarista Nenad Gajin, Horace Thompson, a značajno je učešće novih jamajčanskih roots ikona Lutan Fyah u pesmi „Bloodsuckers“ i Jah Mason u „Belly Of The Beast“ za koju je spot snimljen u Beogradu.

Pored svog materijala izvešće i nekoliko klasika koje je napisao Bob Marli (Bob Marley) i tako obeležiti 34 godine od kako nas je legendarni muzičar napustio.

Gosti na koncertu biće mladi desetočlani rege sastav Besne Gliste koji će imati priliku da zagreju publiku za nastup Hornsman Coyote & Soulcraft.

Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu po ceni od 500 dinara.

(Visited 121 times, 1 visits today)