Void Inn video singlom najavili debi EP


Void InnBeogradski hard rok/metal sastav Void Inn je objavio spot za numeru „Inside“. Spot je ujedno i najava za njihov prvi EP I Can Hope koji će izaći krajem ovog meseca.

Od EP-a možete očekivati šest originalnih pesmama koje će biti osveženje za domaću rok/metal scenu, naročito ako volite bendove poput Danzig, Alice in Chains ili Black Sabbath. EP je snimljen u studiju Underground.

Void Inn je hard rok/metal bend formiran 2010. godine u Los Anđelesu. Formirali su ga članovi Jelena Vujanović (vokal) i Siniša Pejović (gitara), koji su za to vreme završavali studije na prestižnom Musicians Institute-u u Holivudu.

Bend možete prepoznati po žestokim rifovima (poput benda Black Sabbath), neparnim ritmovima, virtuoznim gitarskim deonicama i jedinstvenom vokalu velikog raspona tonova i širokog spektra boja. Void Inn se ubrzo ističe i probija na urbanoj L.A. – rok i metal sceni između ostalog gostujući po kultnim klubovima na Sunset Strip-u kao što su Whiskey a Go go, Rainbow, Key Club, Viper Room sa uvek zapaženim nastupom.

Zvuk benda je pod velikim uticajem rada sastava kao što su Danzig, Alice in Chains, Down, Megadeth

Tekstovi su mračni i opskurni, napisani na engleskom jeziku čineći jedinstvenu celinu sa muzikom.

Krajem 2011. godine bend se premešta u Beograd i dobija pojačanje u vidu nove ritam sekcije: Marko Đorić (bas gitara) i Nebojša Mandić (bubanj).

(Visited 103 times, 1 visits today)