Vlatko Stefanovski Trio na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a


Vlatko Stefanovski Trio @ Bitef, BeogradGitarski maestro, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom u četvrtak, 22. avgusta, u predivnom letnjem prostoru BitefArtCafe kluba na Kalemegdanu.

Kada čujete reč “gitarista”, negde podsvesno sigurno pomislite na Vlatka Stefanovskog. On je oličenje vrhunskog gitariste na ovim prostorima, a njegov zvuk prepoznatljiv, čak i kada se nađe u pesmi neke domaće ili inostrane zvezde. Nije ni potrebno spomenuti da je Vlatko sarađivao sa najcenjenijim muzičarima današnjice, koji prema njemu gaje veliko poštovanje.

Ovoga puta, poznati gitarista dolazi u okviru tria sa Dejanom Milosavljevićem na bubnjevima i Gojkom Maksimovićem na bas gitari.

Publika će imati zadovoljstvo da čuje presek svega što je Vlatko radio u poslednjih tridesetak godina… njegove najveće hitove, filmsku muziku, obrade makedonskih tradicionala, i sve čega se u trenutku sete. Program tria je prilično otvoren, i često ga kreiraju na licu mesta, u zavisnosti od atmosfere i raspoloženja publike.

Vlatko najavljuje i novi album koji je završen, ali će nove stvari ostaviti za promotivne koncerte nakon objavljivanja albuma.

Cena karata u pretprodaji: gornji deo kluba (bliže bini) 1200 dinara, donji deo kluba (dalje od bine) 800 dinara. Karte se mogu kupiti svaki dan od 10-22h u prostoru kluba Summer Stage BitefArtCafe, Mali Kalemegdan 2, teniski tereni.

(Visited 94 times, 1 visits today)