Vlada Divljan i „Ljetno Kino Big Band“ objavili novi spot


vlado_divljanVlada Divljan i „Ljetno Kino Big Band“ objavili su novi spot za singl „Samo jednu ljubav imam“, sa njihovog CD-a „4 godišnja doba“ koji se pojavio krajem decembra u izdanju zagrebačkog „Aquarius Records“-a.

Pesma je nastala početkom 2009. godine, kada je Divljan u Beogradu radio muziku za film režisera Miroslava Momčilovića „Čekaj me, ja sigurno neću doći“. Instrumentalni uvod u pesmu „Samo jednu ljubav imam“ zapravo je muzička tema filma.

Radio sam na temi, a u pozadini mi je „pričao“ TV, koji sam zaboravio da ugasim. Iznenada su pustili pesmu Arsena Dedića, jednu od novijih, koja je kvalitetom bitno odskočila od ostalog što se s tog aparata moglo čuti, i eto, ta situacija me inspirisala da napravim ovu stvar. Samo sam, naravno, uneo lični momenat u celu priču, odnosno posvetio sam je svojoj ženi”

 „U odnosu na ono što sam do sada radio, čini mi se da je „Samo jednu ljubav imam“ na liniji „Nebeska tema“ – „Vetar i zastave“ – „Sve što hoću da znam“ – „Sve laži sveta“. Dakle, tzv. visoko romantična zona definitivno” – navodi Divljan.

                                       „samo jednu ljubav tražim, sada sam je našao

                                        došao sam da ti kažem da bih s tobom ostao“

Spot za ovu pesmu radio je Radislav Jovanov-Gonzo, koji svira udaraljke u široj postavi „Ljetno Kino Big Band“-a. a snimljen je u Zagrebu. Gonzo je režirao i prethodni Divljanov spot „Najlepša“.

Premijerno je prikazan 24. decembra prošle godine na regionalnom MTV-ju.

(Visited 129 times, 1 visits today)