Virvel, Vlasta Popić i Ti u beogradskom klubu „Gun”


vlasta_ti_virvel_U petak 26. aprila kao i u subotu, 27. aprila, u beogradskom klubu „Gun“ koncerte će održati varaždinski sastav Vlasta Popić, grupa TI i beogradski bend Virvel.

Jedan od najpopularnijih mladih hrvatskih bendova, punk-noise-pop trio Vlasta Popić i tek osnovana grupa TI, psihodelični elektro pop duo iz Beograda, sviraće zajedno u streljani/klubu „Gun”, u petak 26. aprila. Iako se zvuk ova dva benda razlikuje po intezitetu, energiji i zvuku, sličnost im je pre svega u melodičnosti pesama koje vrlo lako uđu u uho slušaoca. Zajedno će pokušati da usklade zvuk i publici pruže, s obzirom na interesantan miks žanrova, sasvim drugačije iskustvo. 

U subotu će u 22 časa u klubu „Gun” nakon nekoliko intimnih koncerata u manjim prestoničkim klubovima nastupiti i beogradski sastav Virvel. Tom prilikom će odsvirati i nekoliko novih pesama.

Svirka bendova Vlasta Popić i Ti počinje u 22 časa i ulaz se naplaćuje 300 dinara, dok ulaznica za svirku grupe Virvel košta 400 dinara u pretprodaji, a 600 dinara na dan koncerta. Karte se po pretprodajnoj ceni mogu kupiti u kafeu „Šikarica“, Skadarska 22, Beograd.

(Visited 84 times, 1 visits today)