Vilijam Duval u Zagrebu 20. marta 2021. godine


Zagrebački koncert frontmena grupe Alice In Chains, Vilijama Duvala (William DuVall), dobio je novi datum. Ovaj priznati američki muzičar u Tvornicu kulture stiže 20. marta 2021. godine.

Vilijam Duval u Zagreb stiže u sklopu svetske turneje na kojoj promoviše svoj prvi solo album One Alone objavljen prošle godine. Kritike albuma govore o fantastičnom materijalu ističući kako je Duval u nove pesme uneo svoje čisto srce i dušu prikazujući se kao puno više od frontmena grunge velikana.

Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains Duval se nalazi od 2006. godine, podelivši ulogu pevača sa drugim gitaristom Džerijem Kantrelom (Jerry Cantrell). Sa Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je i u još dva benda – Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Zagrebački koncert održaće se u malom pogonu Tvornice kulture za koji će
u ponudi biti svega 220 ulaznica koje se već nalaze u prodaji po ceni od 100 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kuna.

Svi vlasnici ulaznica za stari, odgođeni termin, koji žele izvršiti povrat novca moći će to učiniti od 30. maja do 10. juna ove godine na prodajnom mestu gde je ulaznica kupljena.

Službena prodajna mesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark
(Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop
Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mesta Eventima i online
www.eventim.hr.

(Visited 26 times, 1 visits today)