Vikend u pub-u Only Fools and Horses – Osmi Dan (1)


Osmi Dan @ Pub Only Fools and Horses, Novi SadVikend u novosadskom pub-u „Only Fools and Horses“ nije mogao bolje da počne od onoga kako je počeo u petak 04. 11.

Već svima dobro poznata ekipa benda „Osmi Dan“, i pre nego što je zasvirala prve note, donela je dozu uzbuđenja koje svi imamo pre same svirke, a s prvim taktovima „Deeper underground“ desila se i explozija.

Pozitivna energija koju oni nesebično dele sa publikom, u spoju sa sjajnim enterijerom kluba daje atmosferi jednu posebnu dozu bliskosti, kako sa momcima iz benda, tako i među samom publikom. Posebno iznenađenje, a i osveženje večeri, bila je Dora, devojka koja nas je sve prijatno iznenadila svojim vokalom.

Publika je bila više nego zadovoljna, a kako i ne bi kad nas je sjajna ekipa Osmog dana razmazila i navikla samo na najbolje. Ono što ovaj bend razlikuje od ostalih je savršena moć muzičke transformacije i samog vokala na koji ne možete ostati imuni pa se tako vojska njihovih fanova povećava iz dana u dan.

Savršeno veče završilo se donekle i njihovim zaštitnim znakom, miljenicima publike – bendom Rammstein i pesmom „Amerika“. Ovaj spoj pub-a „Only Fools and Horses“ i Osmog Dana je nešto što nikako ne smete propustiti sledeći put.

Ali sjajnom vikendu tu nije bio kraj…

(Visited 48 times, 1 visits today)