Vibrator u rikverc na inostranoj kompilaciji „Girls With Guitars“


Vibrator u rikvercPančevački bend Vibrator u rikverc potpisao je ugovor sa cenjenom nezavisnom izdavačkom kućom Cleopatra Records iz Los Anđelesa (cleorecs.com), a njihova pesma „Doris“ naći će se na kompilaciji Girls With Guitars na kojoj će biti predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama.

Specijalno za ovu priliku naš poznati fotograf Nebojša Babić uradio je foto sešn, a devojke je obukla avangardna kreatorka Nataša Šarić.

„Doris“ je prvi singl sa predstojećeg, drugog po redu, albuma benda Stereo jezik koji će biti objavljen u prvoj polovini ove godine. Pesma je nekoliko nedelja bila na prvom mestu Diskomera Radija Studija B, a uskoro će biti objavljen i spot u režiji Nebojše Nenadića (15 Minutes Pictures) koji je sa bendom sarađivao i na spotu za singl „Neko nema ni to“(br. 1 godišnje liste Diskomera za 2011. godinu).

Bend trenutno završava sledeći singl „Begbede Wonderbra“, a devojkama se u studiju pridružio frontmen grupe Psihomodo popDavor Gobac, koji je otpevao refrene.

  • Foto: Nebojša Babić

(Visited 81 times, 1 visits today)