Nišville 2017. zvanično počeo!


NIšville 2017Sinoć je i zvanično je otvoren ovogodišnji Nišville Jazz Festival. Ovo veče na glavnoj bini obeležilo je šest izvođača: Peti Ostin (Patti Austin ,USA), Čaba Tot Bagi Balkan Junion i Majk Štern (Csaba Toth Bagi Balkan Union ft. Mike Stern ,SRB/USA), Vasil Hadžimanov Band & Bisera Veletanlić (SRB), Toni Momrel Bend  (Tony Momrelle Band ,GBR), Nišvil Tango Big Bend Prodžekt (Nišville Tango Big Band Project, ARG/SRB) i Rok Simfonija (Rock Symphony, MAK).

Read more

Luna – Na mitskom izvoru budućeg predanja


luna01-firchie-think-thank-studio-foto-marina-pesicOnaj koji je prisustvovao koncertima Lune u Beogradu i Novom Sadu i poželeo da dostojno otisne utisak o tim događajima, izvesno se na koncu opredelio da dobrovoljno položi nejaku leksičku opremu i posve razumljivu nameru beleženja ličnih doživljaja pred vrednošću, intenzitetom i punoćom iskustva koje mu je tamo bilo dato. Zapisao je možda uvek dobrodošlu devizu kako ne postoje reči koje bi opisale ono što oseća ili je pružio komprimovan, gotovo stidljiv ali nadahnut osvrt na koncert, u znak nemerljive zahvalnosti koja bi se ipak nemuštim jezikom adekvatnije mogla iskazati. Ako se ipak odvažio rečima da oiviči svoje impresije, zacelo je negde udenuo ove dve – magija i čudo.

Read more

Battleme u Novom Sadu


battleme-matt-drenik-photo-ivan-jemuovicBattleme je grupa novog doba, rokenrol novog doba. Pet momaka na bini sviraju samouvereno, beskompromisno, žestoko i što je najbitnije kvalitetno. Bez greške. Battleme je takođe popularna grupa. Istini za volju, ne toliko popularna u Srbiji, ali na američkom i evropskom tlu prilično.

Read more

Predstojeći koncerti

  • 12
  • 05
  • 2018

Beograd

08:00 pm

Audio Player

  • Hashima - Tideland

  • And The Kid - Revolution At Home

Popularne vesti

Random Album

Igralom - Pogrešna poznanstva (Album Cover)
tags:

Pogrešna poznanstva

Grupa nudi miksturu energične strane Amerikane i Zapadnoafričke muzike, koja se olako može kategorisati kao alternativna muzika. Album “Pogrešna poznanstva” je debi album grupe. Snimljen je novembra 2015., u muzičkom studiju “Šamarčina”, u Vrbasu (Srbija). Duboka teška fuzz gitara donosi […]

Read more