Verzija 2 sa gostima u zemunskom Festu


Verzija 2Grupa Verzija 2, čiji je album „Probudi me“ objavljen pre nekoliko meseci, nastupiće u zemunskom klubu Fest 29. juna uz gostujući sastav Uzemljenje.

Pomenuti album, koji je dobio niz pohvala od strane stručne javnosti iz regiona, može se besplatno preuzeti sa sajta www.verzija2.com potpuno besplatno.

„Sviraćemo album ‘Probudi me’ uživo uz instrumentalna iznenađenja koja smo napravili u međuvremenu. Biće čvrsta i teška svirka, a i dobar sound jer ćemo Fest dodatno napuniti opremom da bi dobili zvuk Verzije 2. Od benda Uzemljenje ne očekujte ništa manje“, najavili su članovi beogradske grupe – Aleksandra Marković (vokal i bas gitara), Miloš Marković (gitara) i Dejan Nikolić (bubanj).

Veče će upotpuniti veoma interesantan sastav Uzemljenje, takođe iz Beograda, koji se plasirao u finale Belgrade Demo Fest Live, a koji je od strane žirija uvršten među dvanaest finalista ovogodišnje, 47. po redu, Zaječarske Gitarijade.

Početak koncerta najavljen je za 22h, dok će informacije o ulaznicama uskoro biti obelodanjene.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone