Veliki prezir završava „Luksuznu turneju“ koncertom u Beogradu


Veliki PrezirPopularni domaći rok sastav Veliki Prezir, održaće sutra, 21. decembra, u beogradskom Domu omladine, finalni koncert u okviru svoje “Luksuzne turneje”. Ovim koncertom bend zaključuje 2013. godinu, da bi novu 2014. započeo radom na novim pesmama.

Beogradska publika će imati odličnu priliku, da čuje bend u punoj snazi i jedan svež, drugačiji pristup, na kome Veliki Prezir insistira u ovoj fazi svog postojanja. Nešto drugačiji aranžmani, rock’n’roll orijentisani, sloboda u izrazu, improvizovani delovi u kojima se bend prepušta instinktima, uz podsticanje publike da se aktivno uključi u zajedničku muzičku pustolovinu su ono što danas krasi nastupe ovog ambicioznog vrbaškog sastava.

“Nema pravila ni ograničenja. Sve što želimo je da postignemo levitirajući osećaj dok sviramo. Što znači, mi sad idemo, ne znamo gde, ali svi ste dobrodošli da uskočite u taj vagon, pa gde stignemo. Za takva iskustva potrebna je dobra atmosfera, a to je uz beogradsku publiku uvek zagarantovano. Zato se jako radujemo predstojećem koncertu u glavnom gradu. Nadamo se zajedničkom lebdećem iskustvu” – ističe lider ovog sastava Vladimir Kolarić.

Kuriozitet ove turneje, koja je obuhvatila nastupe u jedanaest gradova Srbije i Hrvatske i čiji će vrhunac biti prvog dana zime u Beogradu je i snimanje specifičnog tour filma, za koji je zadužena rediteljka Andrijana Stojković.

Koncert je zakazan za subotu, 21.12.2013. godine, u 21 čas, a karte za ovaj događaj su već u prodaji, u knjižari Beopolis (Makedonska 30, Eurocentar) po ceni od 600 din. Na dan koncerta cena će biti 800 dinara.

(Visited 65 times, 1 visits today)