Veliki Prezir u Novom Sadu: Promocija EP izdanja „Svetlost i dim” (nagradna igra)


Veliki Prezir @ CK13, Novi SadPovodom novog EP izdanja “Svetlost i dim”, rok grupa Veliki Prezir održaće 02. marta samostalni koncert u novosadskom Omladinskom centru CK13. Tom prilikom izvešće širok repertoar sa svoje diskografije, a na svirci će moći i da se kupi vinil izdanje albuma „Svetlost i dim“ i to po promotivnoj ceni.

Veliki Prezir je smatran za bend koji je se nikada nije ograničavao u bilo kakvom smislu, pa su tako pesme na albumu „Svetlost i dim“ u potpunosti različite u smislu aranžmana, stila i tematika kojima se bave. Numere se dosta razlikuju, ali opet u svakoj od njih su se potpuno pronašli. Dokaz za to su pozitivne reakcije publike i rasprodate karte na sve učestalijim svirkama. Početkom meseca svirali su u Nišu, prošle subote u Rumi, a sledeća destinacija je Novi Sad gde će nakon tri godine održati prvi samostalni koncert.

RockSvirke, bend Veliki Prezir i CK13 će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po jednu kartu za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do petka (1. marta) u 20h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Koje godine i od strane kog člana je osnovan Veliki Prezir?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Program počinje u 22 časa, a karte za koncert će moći da se nabave u pretprodaji po ceni od 450 dinara, dok će na dan koncerta koštati 550 dinara. Mogu se kupiti radnim danima u Omladinskom centru CK13, od 11 do 16 časova i uveče kada je u toku program u klubu.

(Visited 79 times, 1 visits today)