Veliki koncert u Novom Sadu 27. 11. 2009. – Srpsko Narodno Pozorište


Sa velikim ponosom i zadovoljstvom najavljujemo veliki i po mnogo čemu poseban koncert koji će Neverne bebe održati na sceni Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu 27.11.2009. godine.

U gradu u kome je počela promocija albuma „Iza oblaka“ i u koji zbog specifičnog odnosa sa fanovima Bebe uvek dolaze punog srca, okupljamo se prvi put na sceni SNP u organizaciji Produkcijske kuće „Harmony music & marketing“.

Od nekoliko bitnih informacija koje bi trebalo da dobijete u startu najpre napominjemo – nestandardnu set listu. Ovo će biti apsolutno jedinstven i repertoarski do sada neodsviran koncert Nevernih beba. U kombinaciji elektrik – akustik svoje sigurno mesto naći će i pesme „Saga“, „Stranac“, „Boja sreće“ i još mnoge koje ste čekali godinama.

U odnosu na kompleksnu organizaciju i monumantalan prostor SNP određene su i cene karata i one su 1200 (balkon), 1400 (srednji parter) i 1600 (prvi parter).

Neverne bebe, uredništvo sajta www.neverne-bebe.com i „Harmony music & marketing“ uspeli su da za posetioce našeg sajta i članove foruma obezbede neograničen broj karata po povlašćenoj (nižoj) ceni. O svim pratećim detaljima možete se informisati na stranama našeg foruma 27.11.2009. – Novi Sad – Srpsko Narodno Pozorište.

Vidimo se na koncertu o kome će se sasvim sigurno dugo pričati!!

NOVI SAD, Srpsko Narodno Pozorište, 27.11.2009. godine!

Izvor:

Neverne-bebe.com

(Visited 89 times, 1 visits today)