Veliki beogradski koncert grupe Čovek bez sluha večeras u DOB-u (nagradna igra)


Čovek bez sluha i gosti - Dom omladine, BeogradKoncert kojim Čovek bez sluha proslavlja 20 godina uspešnog rada i postojanja se održava u Domu Omladine Beograda (sala Amerikana) večeras, 6. decembra sa početkom u 21h.

Bend Čovek Bez Sluha je nedavno objavio svoj singl „Ti samo misliš da me znaš“ koji je već prve noći emitovanja zabeližio vrtoglav broj pregleda na Jutjub kanalu benda. Paralelno sa objavom nove pesme, njihov frontmen Miki Radojević je objavio i zbirku pesama „Olovke izlomljenog srca“, pa nam ovim paketom ČBS još jednom pokazuje koliko vredno radi i kako se uvek na najbolji način revanšira svojoj publici za sve ove godine njene podrške bendu. Sve ovo je ujedno i najava njihovog slavljeničkog koncerta u Beogradu.

Uz predgrupe Ućuti pas i osiječke Gužve u šesnaestercu, na bini će se sa bendom ČBS pojaviti i njihovi specijalni gosti Aca Seltik (Ortodox Celts), Vuja (KBO!) i gitarski dvojac Goblina – Alen i Leo.

Bend obećava sjajan nastup u kome će publici kroz repertoar predstaviti retrospektivu svog dvadesetogodišnjeg rada i dve potpuno nove pesme koje čine njihov poslednji maxi single „Ti samo misliš da me znaš“.

Satnica:

  • 21.15 – 21.45 Ućuti Pas
  • 22 – 22.45 Gužva u 16-ercu
  • 23 Čovek bez sluha

Muzički portal i koncertna agencija RockSvirke i bend Čovek bez sluha vas nagrađuju. Pet čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve karte za ovaj događaj. Odgovor kao i lične podatke i kontakt telefon je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras u 18 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Naziv poslednjeg singla grupe ČBS i datum kada je objavljen na njihovom Jutjub kanalu?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom ili telefonom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti u Felix shopu i preko mreže Eventima, kao i na ulazu u salu Amerikana po ceni od 600 dinara.

(Visited 83 times, 1 visits today)