Velika scenska produkcija za koncert Scorpions-a


Čuveni bend Scorpions rešio je da svoj prvi nastup u Srbiji 10. juna u Štark Areni učini nezaboravnim – održaće jedan od najspektakularnijih i produkciono najzahtevnijih događaja ove godine.

 

Sama bina je dimenzija 18 x 12 metara, sa takozvanom „catwalk“ stazom od čak 9 metara. Iznad iste postavlja se ogromna disko kugla, teška čak 100 kilograma.  Bubnjar Miki Di (Mikkey Dee), imaće posebnu konstrukciju za bubnjeve koja će biti zakačena za krov hale.

Da bi svi posetioci koncerta mogli dobro da vide sve što se događa na sceni, montiraju se „zidovi“ od spoljnih/outdoor LED ekrana visoke rezolucije, kvadrature 18 x 6.5 x 4 x 6 metara.

Na velikom spektaklu 10. juna kojeg pripremaju u Štark Areni, srpski i fanovi iz regiona će imati priliku da čuju najveće hitove Scorpionsa – od ’’Still Loving You’’ i ’’Wind Of Change’’ do ’’Rock You Like A Hurricane’’ i ’’Tease Me, Please Me’’ i mnoge druge.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs, dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

(Visited 69 times, 1 visits today)