Velika rock svirka u CK13


logo-ck13Ovog vikenda, u subotu 26.januara održaće se „Velika rock svirka“ u Omladinskom Centru CK13.

Nastupaju bendovi: Moulin Rouge, Uvertira, Za Dž, Next Kodex.

Moulin Rouge postoji od 2010.godine. Bave se autorskim stvarima, a ovaj bend čine: Andrej Barna (vokal), Marko Vuksanović (gitara), Arsenije Rašić (bas gitara), Milan Živković (udaraljke), Matija Maksimović (gitara).

Uvertira je mladi uspešni novosadski bend koji može da se pohvali nastupima sa muzičkim imenima kao što su: Status Quo, Negativ, Lude Krawe, S.A.R.S. … Ovaj bend svira uglavnom rock, postoje od 2007.godine, a članovi ovog muzičkog sastava su: Petar, Igor, Filip i Luka.

Za Dž je bend koji je nastao 2008.godine u Čačku. Sviraju rock’n’roll / indie punk. Iza sebe imaju mnogo odsviranih koncerata i mnogo osvojenih priznanja. Prošle godine su osvojili gitarijadu u Čačku, svirali su na mnogim festivalima : Arsenal Fest, Vodova Fest, Festival Piva i Rokenrola. Ovaj bend čine: Janko Ćirković (gitara, vokal), Milenko Belić (gitara, prateći vokal), Lazar Stefanović ( bas, prateći vokal), Stefan Ćustović (bubnjevi).

Next Kodex je bend iz Novog Sada koji postoji od marta 2011. godine. Do sada su odradili preko 40 svirki, učestvovali su na mnogim festivalima, a mogu se pohvaliti i time da su svirali kad predgrupa bendovima: Ateist Rap, Mortal Kombat i Pero Defformero. Bave se autorskim pesmama, a ovaj četvoročlani bend čine: Vladimir Martić (bas i vokal), Strahinja Martić (solo gitara i prateći vokal), Nemanja Sarić (ritam gitara i prateći vokal), Bojan Štrk (bubnjevi).

Početak ovog događaja je u 21h, a ulaz je 150 dinara.

(Visited 57 times, 1 visits today)