Velika retro žurka u Novom Sadu!


Granpa Candys & The River Sharks @ CK13, Novi SadVelika retro, „rockabilly“ žurka, održaće se u petak, 7. marta u novosadskom klubu CK13 (Vojvode Bojovića 13). Nastupiće dva sjajna benda, The River Sharks iz Rijeke, kao i „domaćini“, Čikine Bombone iz Beograda. Dovoljno razloga da posetite ovu svirku.

The River Sharks su „rockabilly“ bend iz Rijeke i postoje od 2006. godine. U proleće 2012, izdaju prvi album Like a Shark za Maraton Records. Do sada su imali 100 nastupa, održanih naravno najviše u Rijeci, ali i u drugim gradovima u Hrvatskoj i regionu: Puli, Labinu, Omišu, Splitu, Zagrebu, Čakovcu, Ljubljani, Umagu, Beogradu, Novom Sadu, Senti, turneju po Mađarskoj i Balaton, Trash & Burn fest, Rockabilly Rumble za Cruisers Reutlingen, Rockabilly Bombardment hohenems Austria, Treviso…

Ovo će biti njihov prvi nastup u CK13, a budući da nam je već poznato da Rijeka ima zavidnu rok scenu jasno je da bi bilo šteta propustiti The River Sharks.

Čikine Bombone (Grandpa Candys) pioniri su „psychobilly“ zvuka na našim prostorima. Trojka osnovana 1998. godine u Beogradu, brzinom svetlosti lansirala se u same vrhove alternativnog rok zvuka i zadobila brojne simpatije poklonika pank/ska/hardkor subkulture u prestonici, ali i širom Srbije. Čikine Bombone uvek naglašavaju da su ponosni na svoje publiku, koja iz nastupa u nastup verno prati svoje favorite na domaćoj muzičkoj sceni. Ovo im je šesti nastup u CK13 i uvek prirede odličnu svirku i atmosferu.

Zagrevanje i podrška pre i nakon koncerta uz pank/rok, garažni, surf, rockabilly i psychobilly zvuke uz DJ Dino i Dee Jay Minya Ramon!

Početak koncerta je u 22 časa, dok je cena karte 250 dinara.

(Visited 94 times, 1 visits today)