Večeras premijerno spot grupe Bulevar vodenih mozaika – „Assasin“ na MTV-u


Bulevar vodenih mozaika @ Vračar RocksVečeras na MTV Adria, u emisiji „Domaći zadatak“ (00:00-01:00), premijera spota za pesmu „Assasin“ beogradskog benda Bulevar vodenih mozaika.

Posle spotova za pesme „Vi“, „Bol“ (live Studio M) i „Kamen“, ekranizacijom numere „Assasin“, koja inače i otvara njihov album prvenac, Bulevar vodenih mozaika zatvara krug izbacivanjem singla „Domovina“ i najavljuje rad na novim pesmama koje će se naći na njihovom novom, drugom po redu, albumu.

Spot je snimljen tokom nastupa na festivalu Vračar Rocks u maju ove godine, kada je bend nastupao kao predgrupa Goriboru. Spot potpisuje Marko Ristić (Nocturne), koji je bio zadužen za snimanje i montažu.

Bend je nastao sredinom 2010. godine, sa ciljem da se osveži muzička scena u Srbiji. Bez obzira sto priča izgleda sveže, ljudi koji čine ovaj sastav imaju iza sebe veliko iskustvo vezano što za žive nastupe, u bilo kojoj formi, što za studijski rad. Većina članova benda vuku korene iz nekadašnje grupe Incident, koja je bitisala i stvarala 90-tih godina prošlog veka.

Od poslednjih zapaženih nastupa izdvojićemo: Vračar Rocks (Božidarac), Prnjavorstock, kao i muzički festival u čast 5 godina postojanja muzičkog portala RockSvirke (Dom omladine).

  • Foto: Marko Ristić

(Visited 108 times, 1 visits today)