Večeras koncertna promocija novih pesama grupe Nežni Dalibor u DOB-u (nagradna igra)


Nežni Dalibor (gosti: Ivica) @ Dom omladine BeogradaKao što smo već ranije najavili, koncertna agencija Rock Svirke s ponosom predstavlja koncert i promociju novog spota jednog od najboljih domaćih i regionalnih indie/rok bendova – Nežni Dalibor, kojim najavljuju 4. studijski album. Koncert će biti održan večeras, 15. aprila u Domu omladine Beograda sa početkom u 21 čas. Kao gosti će nastupiti bend Ivica iz Pančeva.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim, Gigstix, DD Tickets, kafeu Ljubavnica (Balkanska 19), kao i u Felix (TC Sremska) i Žila šopu (Čumićevo sokače). Cena ulaznica na dan koncerta iznosi 600 dinara!

Poštuj muziku i muzičare, kupi ulaznicu!

Album „U slojevima“ je snimljen u Studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje Kaspar Vijnberg (ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u Da Goose Music studiju u Amsterdamu. Pesma „U slojevima“ dostupna je za besplatno preuzimanje sa BandCamp stranice benda: http://neznidalibor.bandcamp.com/.

Nežni Dalibor iza sebe ima tri studijska albuma: Sredstva i veštine (2008), Normalan život(2011) i Nežni Dalibor (2013). Bend je diskografski debitovao sa singlom „Značajan događaj“ na kompilaciji Jutro će promeniti sve? (2007) u sastavu Ivica Marković (gitara i vokal), Branimir Bogdanović (bubanj) i Ljubomir Vučković (bas i vokal). Održali su veliki broj koncerata širom regiona uključujući sve značajnije festivale kao što su EXIT, Terraneo, Taxirat… ali i dalje u Evropi, od čega se izdvajaju nastupi na festivalu Glimpsu Belgiji 2012. godine i Waves festivalu u Beču 2013. Krajem 2011. godine bendu se na sintisajzeru i specijalnim efektima pridružio Davor Sopić, a krajem 2012. godine dobili su i novog bubnjara, Dragana Jovanovića Gagija.

Ivica je nežni bend iz Pančeva. EP Vodi me na more su snimali na pozorišnoj sceni. Izdali su ga u avgustu prošle godine. Album Lepe reči su za ružne dane su snimili u jednoj sobi 3×2 metra. Singl „Moram biti bolji“ u pravom pravcatom studiju. A sve su pesme sobne.

Koncertna agencija RockSvirke i bend Nežni Dalibor vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za sutrašnji koncert. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras i 19 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Koje dve pesme su izveli na nedavnom Rock Svirke sešnu i u kom studiju?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 465 times, 1 visits today)