Van Gogh 11. decembra u Hali sportova


Van GoghU organizaciji Masslaw Event Management-a, 11. decembra 2014. godine održaće se beogradski koncert grupe Van Gogh u okviru turneje “Licem u lice”.

Kroz 28 godina svoje bogate i uspešne karijere u kojoj su nas svakom novom turnejom obradovali i iznenadili svojom kreativnošću i energijom, bend Van Gogh kreće na svoju novu turneju 2014 – 2016. pod nazivom “Licem u lice”.

Prisećajući se jednog od dražih koncerata u karijeri sa turneje “Happy New Ear” iz 1999. godine koji su odsvirali u Hali Sportova, bend se i ovoga puta odlučio da beogradski koncert i promociju albuma Neumeren u svemu, održi upravo na tom istom mestu 11. decembra i sa 4000 najbržih fanova celu Halu Sportova pretvori u fan pit.

“Blizina i dodir, licem u lice sa publikom, to je ono što nas na novoj turneji najviše inspiriše”, rekao je frontmen sastava Van Gogh, Zvonimir Đukic Đule.

Ulaznice za beogradski koncert gurpe Van Gogh na turneji “Licem u lice” po pretprodajnoj ceni od 1499 dinara možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

(Visited 131 times, 1 visits today)