Uskoro novi album folk rock grupe Fleet Foxes


Fleet FoxesNedostajali su vam Fleet Foxes? Izvrstan bend. E pa, neće vam više nedostajati: samo što nisu završili svoj drugi album!

Dve godine bez novih pesama grupe Fleet Foxes mogu se činiti duge kao boravak bez radia u međunarodnoj svemirskoj stanici, mučne kao da se nalazite zatrpani u čileanskom rudniku, ili bolne kao čitava večnost bez poslastice.

Radosne vesti, prijatelji moji: Robin Peknold (Robin Pecknold) je putem američkog fejsbuka izjavio da će naše strpljenje uskoro biti nagrađeno. U studiu su proveli nekoliko meseci, i nadamo se da su to vreme iskoristili da izrade fine muzičke kompozicije, a ne da se vrte u mestu. Momci su konačno završili nastavak njihovog neiscrpnog eponima.

„Pozdrav svima, – napisao je on. Ima dosta vremena kako niste imali novosti o našem snimanju. E pa, snimanje je završeno! Letimo za Njujork da bismo uradili miks i masterizaciju, a uskoro ćemo imati više podataka o datumu izlaska albuma, ili o trenutku kada ćete moći da poslušate jednu ili dve pesme sa njega. Geološki uskoro, ali uskoro!“

Sam Peknold (Pecknold) je u poslednjih nekoliko meseci svirao nove pesme. Moguće je i vrlo verovatno da se one nalaze na novom albumu, koji tek treba da dobije naziv. Ovde možete skinuti butleg (bootleg) tih pesama http://www.weallwantsomeone.org/2010/08/18/listen-robin-pecknold-live-bootlegs/

Link za video http://www.lesinrocks.com/inrockstv/inrockstv-article/article/fleet-foxes-blue-ridge-mountains/

(Visited 77 times, 1 visits today)