Uskoro 11. Trenchtown festival


TrenchtownObaveštavamo vas da će se 11. po redu regionalni muzički festival Trenchtown od 29. aprila do 1. maja održati (kao i prethodnih godina) u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.

Predstavićemo vam i ove godine na dve bine najinteresantnije domaće i regionalne bendove, kao i aktuelne DJ-eve. Očekuje vas i veoma zanimljiv prateći program.

Veći broj izvođača i još svašta-nešto imaćemo novo za vas, ali jedno vam garantujemo da se neće promeniti – opuštena Trench atmosfera tokom dana i već od ranog popodneva žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Tokom dana možete se izležavati na prolećnom suncu ili učestvovati u povremenim sportskim aktivnostima naših kampera, pratiti interesantan dnevni kulturni program i uživati u tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati skoro 16 sati!

Kamp, koji se nalazi u okviru festivalskog prostora, je prošle godine bio dupke pun – imali smo čak 700 šatora, a već se uveliko spremamo da ove godine primimo rekordan broj kampera iz Srbije i celog regiona.

Spremite se za tri dana najzabavnije šume na svetu!

Uskoro možete očekivati više informacija o izvođačima i prodaji ulaznica.

(Visited 34 times, 1 visits today)