Uriah Heep u Beogradu


Legendarna britanska hard rok grupa Uriah Heep održaće koncert 5.februara (20:30)  2019. godine u beogradskom Sava centru, u okviru evropske turneje povodom novog albuma Living The Dream.

Uzbuđeni smo što dolazimo da vam priredimo svirku sa puno strasti.  Nebrinite, pored novih stvarisviraćemo stare klasike kao što suGipsy“, “EasyLivin”, “July Morning“, “Lady In Black“…  Biće dosta stvari, sjajna set listasa presekom naše karijere od prvog do poslednjeg albuma. Vidimo se!“, poručuje suosnivač benda, gitarista Mik Boks (Mick Box).

Osnovani 1970. u Londonu, Uriah Heep su iste godine postavili jedan od kamena međaša hard roka sa debi albumom Very ‘eavy… Very ‘umble. U prvoj fazi rada, koju su pored Boksa obeležili i harizmatični pevač DejvidBajron  (David Byron) i klavijaturista i autor Ken Hensli (Ken Hensley), grupa je objavila svoje klasične albume Demons andWizzards (1972), The Magician’s Birthday (1972), Sweet Freedom (1973) I dr.

I u 21. veku Uriah Heep nastavlja da pokazuje svoju kreativnu snagu nizom uzbudjivih albuma kao što su Wake the Sleeper (2008), Into the Wild (2011), Outsider (2014), zaključno sa novim Living The Dream, sa kog su izdvojeni odlično primljeni singlovi “Take Away My Soul” i “Grazed By Heaven“.

Naš 25. album donosi novu snagu i nove melodije našim živim nastupima. Siguran sam da će se fanovima svideti sirova snaga i tradicionalna muzička obeležja Uriah Heep-akoji su učinila da bend traje ovoliko dugo“, kaže Berni Šo (Bernie Shaw), a Mik Boks dodaje: “Novi album kida. Mi i dalje sanjamo svoj san…Rokenrol cirkus zvan Uriah Heep i dalje se kotrlja, i nadam se da će još dugo.”

Ulaznica za beogradski koncert Uriah Heep košta 1.600. 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara od sutra na blagajni Sava centra, odnosno preko mreže Eventim

(Visited 128 times, 1 visits today)