Urban&4 „razbili“ beogradsku publiku „u divne stanice“


Damir Urban & 4 - Bitef Art Cafe - SummerstageAutentični vokal hrvatske rok scene Damir Urban, nastupio je prošle nedelje sa svojim bendom 4 na letnjoj sceni prepunog kluba Bitef art kafe.

Vatreno, energično, emotivno… tako su posetioci sinoćnjeg koncerta komentarisali nastup Damira Urbana i benda 4. Njegova neverovatna harizma uspešno se prenosila na publiku koja je euforično pratila svaku numeru tokom čitavog nastupa.

Pri izlasku na binu, Damir je šaljivo prokomentarisao “Ovo je, pretpostavljam, aplauz upućen za DJ-a, s obzirom da mi još nismo ni počeli svirati.” Koncert je otvorio pesmom “Moja”, a uz vrlo malo priče i sa mnogo energije i dobre svirke, nizale su se pesme “Ruke”, “Pustinje”, “Kasno je za ljubav”, “Nebo”… Naravno, najveću euforiju publike izazvao je hit “Moja voda”, uz koju je sa njim pevao ceo klub.

Završni deo koncerta Urban i njegov bend 4 izveli su u akustičnoj verziji, a čini se da je publika, kako se bližio kraj, bila sve energičnija, pa je bis bio spektakularan uz „Svijet za nas“, “Mjesto za mene”

Urbanova neverovatna pojava na bini i specifičan doživljaj muzike, apsolutno su plenili, doprli do svakog posetioca, pa čak i oni koji su prvi put na njegovom nastupu nisu ostali ravnodušni. Naprotiv, čini se da je Damir sinoć “razbio” beogradsku publiku “u divne stanice”

(Visited 73 times, 1 visits today)