Urban&4 predstavljaju nove pjesme!


Urban & 4 (Promocija Kundere) @ Aquarius Klub, Zagreb„Kundera“ je naziv novog diskografskog izdanja Damira Urbana i njegove Četvorke.

Šest pjesama zaokruženo je na EP-u koje tekstualno potpisuje Damir Urban nadahnut „Besmrtnošću“ Milana Kundere, no pri stvaranju glazbe pomogli su svi članovi benda (Sandi Bratonja, Marko Bradaschi, Saša Markovski i Luka Toman). Rezultat je to prve izolacije na Žumberačkoj gori u svrhu stvaranja novih pjesama, kontemplacije i druženja. „Bendu se toliko svidio ovaj način rada da pri sljedećem stvaranju albuma definitivno žele ponovno pobjeći u izolaciju od svijeta“, govori Urban.

U srijedu, 20.06. u zagrebačkom klubu Aquarius od 21h imate priliku poslušati novi album uživo, a kako se Urban svrstava u sami vrh regionalne alternativne ili ne-alternativne (kako god želite) rock scene, poznato je da se za njegove koncerte uvijek traži ulaznica više!

Za najbrže (i najsretnije) kupce EP-ja „Kundera“ Aquariusovci su pripremili iznenađenje: Damir Urban potpisao je 200 CD-a, a onaj tko pronađe Urbanov autogram, ima pravo jedanput besplatno otići na koncert Urbana & 4! To pravo se može iskoristiti sada, za koncert u klubu Aquarius, ali i neki drugi koncert Urbana & 4. Fotografirajte Urbanov potpis zajedno s brojem, koji se nalaze na unutarnjoj strani omota, te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime) pošaljite na mail: urban4kundera@gmail.com; za konkretan koncert – 20.06. u Aquariusu, dobitnika će ulaznica čekati na ulazu u klubu, na dan koncerta.

Pretprodaja ulaznica:

Ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 80 kuna, potražite u Aquarius Music Shopovima (Branimir centar – kneza Branimira 29, Varšavska 13, Maksimirska 16), na Cedeteriji.hr i u klubu Aquarius.
Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 100 kn.

  • Foto: Milica Czerny Urban
(Visited 53 times, 1 visits today)