Urban & 4 odlaze u izolaciju!


Urban&4Posle više nego uspešnih koncerata u Novom Sadu i Beogradu, Damir Urban i ostatak ekspedicije povlače se iz javnosti na neko vreme. Da bi nam podarili novi hit album, odlučili su se na krupne korake.

A evo sta su izjavili povodom odlaska u izolaciju zbog snimanja novog albuma:

„Dugo smo razmišljali koji ćemo studio izabrati za potrebe snimanja novoga albuma. Razmišljali smo čak i o nekim velikim svjetskim centrima, ali onda smo se odlučili za izolaciju kao najbolju opciju, gdje ćemo se moći u potpunosti posvetiti radu. Pronašli smo idealnu kuću u brdima, gdje u krugu 10-ak kilometara nema naseljenog mjesta, i koja će nam narednih dana biti studio, ali i dom. Preselili smo tako dio studijske opreme Mire Vidovića iz zagrebačkog Morris studija, a uz njega, oko samog snimanja pomoći će nam i Silvio Pasarić te Filip Vidović. Milica Czerny Urban fotografirat će samo snimanje, a ideja nam je da se cijelo snimanje dokumentira i kamerom pa možda realiziramo i dokumentarni film, u čemu će nam pomoći nekoliko prijatelja benda. Zbog udaljenosti s nama ide i kuhar! Kako bismo za vrijeme snimanja bili u kontaktu s ljudima koji prate naš rad otvorili smo poseban blog www.aquarius-records.com/urban-izamgdje ćemo pomoću fotografija i teksta ljudima davati sve potrebne i nepotrebne informacije i pokušati im prenijeti dio atmosfere.

Urban&4

S obzirom da medijima neće biti moguće pristustvovati snimanju, pozivamo i njih ovim putem da povremeno posjete stranicu i putem nje dobiju ili preuzmu nove informacije. Sigurno će se na blogu povremeno pojaviti i neka kratka ekskluzivna snimka ili dio pjesme, koji će nakon nekog određenog i unaprijed najavljenog vremena biti uklonjeni. Stranica će biti aktivna od početka pa do završetka snimanja. Nakon toga, blog ćemo ugasiti. Nadamo se da se uskoro vidimo i da će nam snimanje i druženje proći u radnoj i veseloj atmosferi Smile

  • Foto: Milica Czerny Urban
(Visited 38 times, 1 visits today)