„Unplugged“ koncert Massima u Zagrebu


Massimo (unplugged) @ Playlife, ZagrebU subotu, 15. septembra, Massimo će uz 12 vrhunskih muzičara održati koncert „bez struje“, a možete ih slušati na jastucima, okruženi zelenilom u klubu „Playlife“ u Zagrebu.

Koncertom „Unplugged na jastucima“ Massimo će se zahvaliti svom naselju – Vrapču – za sve lepe trenutke koje je pružio celoj porodici Savić pa ne čudi da se za tu subotu priprema poseban muzički repertoar. Većina pesama biće sa hit albuma „Dodirni me slučajno“, najprodavanijeg albuma po rezultatima Hrvatske diskografske udruge (HDU) na polugodišnjoj službenoj top listi prodaje. Impresivan je to rezultat za album objavljen krajem novembra prošle godine, ali uzmete li u obzir činjenicu da se tu nalaze hitovi poput „Iz jednog pogleda“, „Tišina“, „Sretan put“ ili „Krug u žitu“ koji zajedno imaju preko 2.500.000 pregleda na Youtube-u, jasno je da je ovakav rezultat i očekivan. Uz te pesme, otevaće Massimo i neke od klasika poput „Stranac u noći“, „Sjaj u tami“ ili „Zamisli život u ritmu muzike za ples“pa Vam preporučujemo ludi provod u Vrapču, navodi se u saopštenju organizatora.

Publika i savršenstvo zvuka uvek su Massimu na prvom mestu, a ove dve odlike preplitaće se i na koncertu „Unplugged na jastucima“. Naime, za savršen akustični zvuk pobrinuće se bend u proširenom sastavu. Uz već dobro poznati prateći sastav koji čine – Dalibor Pipo Matošević (gitara), Marko Matošević (bubanj), Aleksandar Saša Ismailovski (klavir), Boris Popov (udaraljke), Goran Delač (bas gitara) i Marko First (violina i akustična gitara) – na pozornici Playlifea pridružit će im se i tri gudačice i dva prateća vokala. Za gudalom će se tako naći: Helena Ivezić (prva i druga violina), Nastja Štefanić (viola) i Marija Berta Blašković (čelo), a vokalno će sve podržati Martina Majerle i Vanesa Mišić. Razumljivo, dodatni muzičari obogatiće zvuk i učiniti ga što prirodnijim, a sve u duhu prostora u kojem se koncert događa.

Podsetimo, koncert se održava u sklopu sportskog centra i caffea Playlife u Vrapču, Bolnička cesta 49a (preko puta ulaza u bolnicu Vrapče); a iznenadiće vas činjenica da se ovaj zelenilom okružen prostor nalazi u blizini izuzetno prometnog pravca (Aleja Bologne), a da je potpuno zaklonjen i izmešten od cele gradske vreve.

Koncertom „Unplugged na jastucima“ za Massima i bend završava se sezona open air koncerata. Zadnja je to prilika da ove godine Massima čujete/gledate na otvorenom u srcu metropole!

Ograničen broj ulaznica potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir Centar, Maksimirska 16) ili u Playlifeu! Cene: pretprodaja – 100 kn; na dan – 130 kn (isključivo u Playlifeu).

Koncert počinje u 20.30h, a ulaz je dozvoljen od 17 sati.

(Visited 66 times, 1 visits today)