U2 potvrdili izlazak novog albuma u 2014!


U2U2 su za medije potvrdili da će njihov novi album biti objavljen do kraja godine.

Bend se sprema da objavi prvi album od No Line On The Horizon iz 2009. godine, a u poslednjih nekoliko meseci snimaju sa producentima uključujući Danger Mouse-a.

Početkom godine mediji su nagoveštavali da će bend odložiti izlazak albuma kako bi imali vremena da rade na materijalu sa producentom Polom Epvortom (Paul Epworth), koji je sarađivao sa Adele i Coldplay. Ipak, portparol benda je to porekao, a nedavne objave najavljuju da bi album mogao izaći čak narednog meseca. Universal Music Venezuela i Universal Music Colombia su se ukratko javili na tviteru sa objavom da će album izaći u septembru.

Sada je bend ponovo potvrdio da će album izaći u 2014, a portparol je rekao za Rolling Stone: „Oduvek smo govorili da očekujemo album ove godine.“

U februaru je bend debitovao svojim povratničkim singlom pod nazivom „Invisible“ koja se reklamirala na Super Bowl-u, gde su fanovi mogli da je besplatno skinu za iTunes.

Osim novog albuma U2, Bono i The Edge takođe sarađuju sa Džonom Karnijem (John Carney, režiser filma Once) na novom muzičkom filmu koji se bazira na rediteljevom detinjstvu.

(Visited 82 times, 1 visits today)