U prodaji ulaznice ze Eco Star Festival


Eco Star FestOd 03. do 05. avgusta na otvorenom prostoru sportskog aerodroma Davidovac, u neposrednoj blizini Paraćina, odrzaće se prvi Eco Star Festival jedinstven po svom sadržaju i programu koji se priprema.

Ulaznice su u prodaji od pre nekoliko dana, a možete ih kupiti online putem eventim.rs ili na svim prodajnim mestima ovog sistema širom Srbije po ceni od 1.000 dinara za jednodnevnu kartu i 2.500 za komplet ulaznica sva tri dana festivala. Uskoro se očekuju informacije i o drugim aktivnostima koje će se odvijati tokom sva tri dana Eco Star festivala.

Lista izvođača svakodnevno se proširuje, a organizatori najavljuju da se mogu “očekivati neočekivana imena”. Za sada, sigurno je da prvog dana nastupaju: Sunshine, S.A.R.S, Dbau, Elvis Jr. Kurtovich, Vandal, SevdahBaby, Voodoo Popeye i Marčelo & Filteri. Drugog dana na bini će biti: Negative, Eyesburn, Roots Rocket Band, Sopot, Art Diler, DJ Isy Dee i DJ Malika, a završne večeri sviraju Kerber, Nevergreen, Fit, Supervajb, The Toronto Drug Bust i Beta Sound & Mr Groove.

Više informacija o festivalu mogu se naći na stranicama: www.facebook.com/EkoStarFest i www.ekostarfest.com.

(Visited 41 times, 1 visits today)