U prodaji ulaznice za koncert Macy Gray u Beogradskoj areni


Koncert čuvene soul pevačice Macy Gray održaće se u nedelju 24. maja 2009. godine sa početkom u 21 čas, u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog nastupa.

Od utorka 28. aprila u prodaji su ulaznice po cenama: 2400, 2500, 2700 i 2800 dinara. Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs. Macy Gray će svoj 90-ominutni nastup po prvi put održati u našoj zemlji, a kapacitet mesta u Beogradskoj areni biće ograničen na oko 3 000.

Ova kantautorka dobitnica je nagrade Gremi za najbolji pop vokal za hit singl „I Try“, koji je takođe bio nominovan za pesmu godine i album godine. Njen debitantski album „On How Life Is“ prodat je u više od 7 miliona primeraka širom sveta. Na drugom albumu „The Id“, izdatom 2001, nalaze se intrigantne pesme poput „Psychopath“, „Sexual Revolution“ i „Sweet Baby“. Prvobitna turneja obuhvatila je mnoge zemlje uključujući Izrael, Australiju, Španiju, Italiju, Nemačku i Holandiju. Njene pesme takođe su se našle na saundtreku filmova „Rush Hour 2“ (pored numera koje izvode Fatboy Slim, Slick Rick i Blackeyed Peas), „Osmeh Mona Lize“, „8 milja“, „Čikago“ (sa Queen Latifom i Lil Kim), i u skorije vreme, na saundtreku Denzel Vošingtonovog filma „Deja vu“.

Nakon skoro pet godina Macy Gray se vraća sa novom energijom koja u prvi plan ističe klasične kvalitete u mnoštvu stilskih raznovrsnosti. Najnoviji album „BIG“ u izdanju „Will.I.Am“ sa Ronom Ferom kao producentom, donosi nam pesme u rasponu od emotivnih „What I Gotta Do“ i „Finally Made Me Happy“ do balade „One“, od fank-rokbit numere „Getto Love“, do modernih dens hitova poput „Okay“ i „Get Out“, koje autorski potpisuju Vil (Will) i novoformirani produkcijski tim Džastina Timberlejka, „JAW breakers“. Po prvi put Mejsi je pristala da radi sa drugim muzičarima, autorima i producentima. Pored „Will.I.Am“ i Timberlejka, čuvene Natali Kol i Fergi radile su na harmoniji pesama i pevale prateće vokale, dok je Tidra Mozes (Teedra Moses) zajedno sa Mejsi napisala reči za nekoliko pesama („Finally Made Me Happy“, „Getto Love“).

Izvor: Kontraweb.net

(Visited 27 times, 1 visits today)